Cyclos HTP
1 januari 2023 1 minuten leestijd

Cyclos-HTP certificaat op potten en trays

Het overgrote deel van het assortiment potten en trays van Bestebreurtje is leverbaar met het Cyclos-HTP certificaat.

Het Cyclos-HTP Institute for Reliability and Product Responsibility, dé certitificeringsinstantie voor recycling, is de uitgever van het Cyclos-HTP certificaat. Dit certificaat staat voor een duurzamere productie en verwerking. Middels het certificaat komen we een stap dichterbij een duurzame en afvalvrije tuinbouw.

Bestebreurtje levert al sinds jaar en dag een ruime keuze aan potten en trays. Van de welbekende ronde terracotta kleur potten, tot vierkante potten, hangpotten en boomcontainers en van transporttrays tot stektrays. De keuze is ruim. We verkopen potten en trays van de bekende leveranciers uit Nederland, als Duitsland en Frankrijk.

Onze potten en trays zijn leverbaar in elk denkbaar materiaal: van het 100% recyclebare PET (Polyethyleentereftalaat), en het bekende PS (Polystyreen) en PP (Polypropyleen), tot PCR (Post Consumer Recycled), PCW (Post Consumer Waste), en ook PIR (Post Industrial Recycled). Trays zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en nagenoeg het gehele assortiment wordt gefabriceerd van recyclebaar materiaal. Hierdoor ontstaat een circulaire economie en om deze circulaire economie een verdere impuls te geven, worden de meeste potten gefabriceerd van NIR-detecteerbare materialen en kleuren, waarvan de herkomst te traceren is.  

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van potten en trays voor uw onderneming, neem dan contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende afspraak.