Gewasbescherming Bestebreurtje
27 januari 2023 1 minuten leestijd

Herhalingscursus spuitlicentie

Op 14 februari 2023 vindt bij Bestebreurtje de herhalingscursus plaats voor spuitlicentie. Meld je vandaag nog aan om zeker te zijn van een plaats bij de bijeenkomst.

Als je werkt met gewasbescherming, dan dien je in het bezit te zijn van een geldige spuitlicentie. Deze heeft een geldigheid van 5 jaar. Binnen deze 5 jaar dien je, afhankelijk van de licentie die je hebt, aan aantal kennisbijeenkomsten te volgen om jouw licentie niet te laten verlopen. Op de website van Bureau Erkenningen kan je inzien welke licentie je hebt en ook welke bijeenkomsten je dient te volgen om je licentie up-to-date te houden. Elke bijeenkomst behandelt een thema binnen de gewasbescherming.

Als je in het bezit bent van de spuitlicentie Uitvoeren Gewasbescherming en/of de spuitlicentie Bedrijfsvoeren Gewasbescherming, dien je alleen bijeenkomsten te volgen voor bedrijfsvoeren, om te voorkomen dat de licentie verloopt. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Bureau Erkenningen. Wist je dat je op de website van Bureau Erkenningen tevens je vorderingen van de bijeenkomsten kan volgen?

Herhalingscursus spuitlicentie volgen?

Wil je de cursus volgen? Geef je dan op via deze link. Vermeldt in de aanmelding de naam van de deelnemer(s) en welke dag je de cursus wenst te volgen.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over de herhalingscursus spuitlicentie neem contact met ons op via mail of bel ons op via 026 – 325 91 09.