Bestebreurtje pand in Huissen

Over ons

Bestebreurtje is toeleverancier voor de professionele land- en tuinbouw. Ons leveringspakket bestaat uit meer dan 10.000 verschillende artikelen. Wij streven naar langdurige relaties met onze afnemers door topproducten te leveren, een optimale service te bieden, concurrerende prijzen te rekenen en een betrouwbaar advies te geven. Bestebreurtje bv is al 75 jaar dé betrouwbare partner van vele tuinbouwondernemers in Nederland en Europa.

Historische prijslijst van bestebreurtje uit december 1953

Geschiedenis

Bestebreurtje is in 1945 opgericht en was in het begin alleen actief in de zaadhandel. Naar mate de jaren vorderden veranderde ook het assortiment van Bestebreurtje, vandaag de dag levert Bestebreurtje alles voor de professionele tuinbouw en telt het assortiment 10.000 verschillende producten.

Potten met plantzaadjes

Deskundig

Bij Bestebreurtje werken mensen met jarenlange ervaring in de tuinbouw. Ons team van productspecialisten adviseert onze klanten voor toepassing van de beste oplossingen voor de tuinbouw. Om de steeds veranderende wereld van de tuinbouw bij te blijven, worden onze specialisten continu opgeleid met de nieuwste trainingen. Door onze kennisgraad kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien.

Logistiek

Bestebreurtje heeft leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. We bezitten een eigen wagenpark en hebben samenwerkingen met betrouwbare logistieke partners. Per vrachtwagen, vliegtuig of met de boot, Bestebreurtje levert netjes en op tijd én op de locatie die de klant wenst.

Plant in pot

Betrouwbare partner

Wij werken graag met en voor mensen in de tuinbouw en dat zie je terug in de vele samenwerkingen die wij zijn aangegaan in ons lange bestaan. Een betrouwbare partner zijn voor onze klanten is belangrijk voor ons.