Filteren
Filteren

Materiaal

Aantal gaten

Kleur

Merk

Passende potmaat

Bodemgat

Potten en trays

Bestebreurtje levert potten en trays in vele soorten en maten. Groot, klein, rond of vierkant, in een grote keuze aan kleuren, maten en materialen. PET of PP. Ons assortiment potten en trays is afkomstig van alle bekende leveranciers voor de professionele tuinbouw.

Bestebreurtje levert potten en trays in vele soorten en maten. Groot, klein, ron... Lees meer
Producten filteren
Resultaten

Showing 1–12 of 157 results

Pagina

Potten en trays

Bestebreurtje levert potten en trays in vele soorten en maten. Kleine of grote, ronde of vierkante, zaai- en stektrays of transportplaten. Bestebreurtje levert wat de klant nodig heeft. Het assortiment is leverbaar in vele kleuren en maten en in een ruime keuze aan materialen; van PET tot PP.

Ons assortiment is afkomstig van alle bekende leveranciers voor de tuinbouw. Naast de bekende potten en transport trays, leveren we ook hangpotten en balkonbakken. De markt van de tuinbouw is altijd volop in beweging. Daarom kijken we altijd graag met de klant samen naar de beste oplossing. Zo kunnen we garanderen dat de klant altijd de producten krijgt die ze nodig hebben voor hun teelt.

Wilt u weten welk type pot of tray het meest geschikt is voor uw producten? Onze adviseurs komen graag langs om dit samen door te nemen.