Filteren
Filteren

Artikelgroep gewasbescherming

Inhoud (ltr)

Inhoud (kg)

Gewasbescherming

Gewasbescherming is belangrijk. Het beschermt het gewas tegen tegen ziektes en plagen, om zo de kwaliteit van het gewas hoog te houden. De toepassing van bestrijdingsmiddelen of pesticiden zorgt ervoor dat schade aan het gewas voorkomen kan worden.

Raadpleeg een van onze adviseurs om er zeker van te zijn dat je het juiste gewasbeschermingsmiddel toepast.

Gewasbescherming is belangrijk. Het beschermt het gewas tegen tegen ziektes en p... Lees meer
Gewasbescherming Bestebreurtje
Producten filteren
Resultaten

Showing 1–12 of 450 results

Pagina

Gewasbescherming

Gewasbescherming wordt ingezet om het gewas te beschermen tegen ziektes en plagen, om zo de kwaliteit van het gewas hoog te houden. De toepassing van bestrijdingsmiddelen of pesticiden zorgt ervoor om schade aan het gewas te voorkomen.

Gewasbeschermingsmiddelen zijn er in een grote vari√ęteit; zowel chemische als biologische varianten zijn mogelijk. Bestebreurtje heeft een breed assortiment bestrijdingsmiddelen.

De wetgeving omtrent de bestrijdingsmiddelen is continu in beweging. Raadpleeg een van onze adviseurs om er zeker van te zijn dat je het juiste gewasbeschermingsmiddel toepast.

Veilig werken
Bij toepassing van bestrijdingsmiddelen, dient u altijd goed te kijken naar de veiligheidsgegevens die op het etiket van het product vermeld staan. Meer informatie over de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen en/of informatie over de toelating van bestrijdingsmiddelen zijn te vinden op de website van Ctgb.