P. Bestebreurtje B.V.

Begonialaan 3
6851 TE  Huissen
Nederland
KvK: 09053792
Tel: +31 (0)26 325 91 09
Fax: +31 (0)26 325 00 53

office@bestebreurtje.nl
www.bestebreurtje.nl

Algemene voorwaarden

Verf en Schermmiddelen - Hermopal grijs 5 ltr

Verf en Schermmiddelen

Hermopal grijs 5 ltr


Beschrijving

HERMOPAL
Bescherm uw verwarmingspijpen en verdien geld....
Jarenlange bescherming van uw verwarmingspijpen tegen roest en oxidatie. Een betere warmteafgifte. En een hogere lichtopbrengst. Dat biedt Hermopal van Hermadix u. Deze combi-verf (staalmenie en aflak tot één verf gecombineerd) is ideaal voor de tuinbouw. Snel, makkelijk en veilig in het gebruik. Geschikt als grond- en afdeklaag, voor verwarmingspijpen en alle andere ijzerwerk. Hoge dekkracht, bestand tegen vocht en hoge temperaturen èn veilig voor uw gewassen.....geen wonder dat Hermopal al 35 jaar eenzaam aan de top staat. De verwerking van Hermopal is bovendien makkelijker dan ooit.
Warmte-afgifte Bij een watertemperatuur van 78 gr. C
  Verzinkte pijp 6,2 W/m2
  Verroeste zwarte pijp 27,3 W/m2
  Met Hermopal behandelde pijp 35,4 W/m2
  Met Isopal behandelde pijp 23,1 W/m2
Maximale warmte-afgifte
Door uw pijpen te schilderen met Hermopal, verzekert u zich van een maximale warmte-afgifte van de pijpen. De temperatuur in de kas is veel beter te regelen en u haalt het uiterste uit uw stookkosten. En dat merkt u in uw portemonnee.
Voor nieuwe èn bestaande pijpen
Hermopal is geschikt voor zowel het verven van nieuwe pijpen als voor onderhoudswerk. Omdat Hermopal de hardheid van een aflak bezit, gecombineerd met menie, is er sprake van roestwering in iedere laag. Hermopal is een staalmenie van hoge kwaliteit en biedt jarenlange bescherming.
Veilg voor uw gewas

Vanzelfsprekend wordt Hermopal met de grootste zorg geproduceerd. Maar Hermopal is ook gegarandeerd veilig in het gebruik. Uit een in 1995 uitgevoerd onderzoek door het IMAG in Wageningen kwam vast te staan dat Hermopal, mits oordeelkundig gebruikt, geen enkel risico met zich meebrengt.

Veiligheidsblad